Barion Pixel

A cégünk által forgalmazott párkányok elsősorban az ablak alatti külső falrész (parapetfal) védelmét szolgálják az időjárással szemben. Léteznek külső párkányok és belső könyöklők, készülhetnek műanyagból, hajlított acéllemezből ill. alumínium lemezből.
Az általunk forgalmazott párkányok, melyek raktárkészletről akár azonnal is megvásárolhatóak, kemény PVC-ből készülnek, kamrás szerkezetűek, 20 mm vastagságúak, UV stabilitásuknak köszönhetően felhasználhatóak külsőleg és belsőleg egyaránt. A profi párkányok különböző szélességben kaphatóak (15 cm, 21 cm, 25 cm, 30 cm, 40 cm), melyek kiegészülnek a párkányok végét lezáró végzáró elemmel. Az ablakpárkányok hosszúságát a kellő méretre helyben levágjuk. Raktárkészletről fehér színben lehet kapni külső vagy belső párkányt, de lehetőség van megrendelésre fóliázott (aranytölgy, dió, mahagóni) belső párkányokat vásárolni.
A hagyományos műanyag ablak alján található párkányfogadó profil azt a célt szolgálja, hogy a műanyag kamrás párkányokat az ablak alá, a párkányfogadó profilig kell elhelyezni. A párkányt és a végelzáró elemet valamilyen műanyag, de célszerű PVC vagy univerzális PVC ragasztóval felhelyezni, a széleket és a szükséges helyeket szilikonos pasztával kell kihúzni.

Vélemény, hozzászólás?