Barion Pixel

Cégünk idejében észrevette, hogy megváltozott az emberek vásárlási szokása, szívesen vásárolnak az interneten keresztül, akár nagyobb tárgyakat, így különböző nyílászárókat is. Első lépésként létrehozta az ajto-ablak-kapu.hu oldalt, ahol kiváló minőségű bejárati ajtókat, ablakokat, garázskapukat, valamint különböző légbevezetőket, párkányokat és a szereléshez szükséges anyagokat lehet megvásárolni. Az ajto-ablak-kapu.hu web áruház működése felhasználó barát, egy gyors regisztráció után a vásárló kedvére válogathat a számára megfelelő, minőségi nyílászárók között legyen az fa illetve műanyag. A kiválasztott termékeket az ajto-ablak-kapu.hu web áruházban egy virtuális kosárba helyezi, majd megadja a szállítási címet, kiválasztja a fizetési módot, előre utalás illetve utánvét. A vásárlási megbízás elküldése után a Kft alkalmazottja felveszi a vásárlóval a kapcsolatot és a vevőnek megfelelő időpontban a nyílászárók kiszállításra kerülnek
Mikor választanék fa ablakot, illetve mikor műanyag ablakot…
Igazán komoly dilemma elé kerül az ember egy új építésű ház, vagy egy már meglévő lakás nyílászáróinak a kiválasztásakor, fából vagy műanyagból legyenek az ablakok. Mindkét típus mellett több érv szól. A fa ablak a természethez való közelséget, az eleganciát, a polgári hangulatot idézi. Ugyanezt az érzést szerencsére ma már megkaphatjuk egy színes műanyag ablaktól is. Ugyanakkor vannak olyan helyzetek, amikor fa ablak beépítése a célszerű, természetvédelmi terület közelsége, műemlékvédelem alatt áll az épület, vagy műanyag ablak nem illeszkedik a környezetbe.  Mindenesetre azt tudnunk kell, hogy egy fa ablak több törődést, ápolást igényel. A műanyag ablak mellett olyan érvek szólnak, ami a mai világban fontos, kevés törődést igényelnek, jobb a hőszigetelése, de mindenek előtt egy műanyag ablakot olcsóbban meg tudunk venni, mint egy fa ablakot.
Miért kényelmes akár ajtót és/vagy ablakot webáruházban rendelni..
Sokan és egyre többen ma már a nyílászárót is az interneten keresztül vásárolnak. Ezért hozta létre a SASSZ Kft a web áruházait. Kényelmesen a saját otthonában kiválaszthatja mindenki a neki megfelelő nyílászárót. A SASSZ Kft web áruházaiban a szabvány nyílászárók széles skálája megtalálható. Nem kell különböző boltokat végigjárni, hiszen mindenütt ugyanazokkal a szabvány méretekkel találkozunk, mint a SASSZ Kft web áruházaiban. Így rengeteg időt és utána járást megspórolunk magunknak, ha a szabvány méretű ajtókat és ablakokat a SASSZ Kft web áruházaiban vásároljuk meg. A kiválasztott szabvány ajtót vagy ablakot a SASSZ Kft web áruházaiból az általunk megadott címre rövid határidőn belül kiszállítják, így nem nekünk kell a nyílászárók elszállításáról gondoskodnunk.