Barion Pixel

 

Társaságunk 2012. augusztus 08-án pályázatot nyújtotta be az Új Széchenyi Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Program támogatási rendszerében a „Ingatlanvásárlási beruházás Miskolcon – a vállalkozás piacbővítését lehetővé tevő üzlethelyiség vásárlása” című pályázatát.

2012. október 02-án született támogatói döntés 4.770.000,-Ft összegű támogatásra érdemesnek ítélte a társaságunk által benyújtott pályázatot.

A pályázat keretében Társaságunk egy 180m2 alapterületű üzlethelyiséget és 50 m2 alapterületű gazdasági épületet vásárolt közel 600m2-es telken. Az ingatlan Miskolcon a Pázsit u. 1. szám alatt található.

Társaságunk az épületet átalakította és megkezdte az immár saját tulajdonban lévő üzlethelyiségben a nyílászáró kereskedelmet. Üzletünk az utcafrontról közvetlenül megközelíthető helyisége bemutatóteremként, míg az ebből nyíló helyiségek üzlet és raktárhelyiségként funkcionálnak. Az új fióktelep-ingatlan hasznosíthatóságának tekintetében lehetőség nyílik társaságunk részére, hogy a Magyarország északkeleti régiójának nyílászáró piacának igényeit kielégítse a nyílászárók és árnyékolástechnika területén. Az üzlet mind elhelyezkedése (M0 autópálya bevezető szakasza), mind mérete alapján kiváló lehetőséget teremt a régió nyílászárók alkalmazásával előkészített energiakorszerűsítési szükségleteinek kielégítésére.

Az üzlethelyiség méretére tekintettel nem csupán kis, hanem nagykereskedelmi nyílászáró értékesítést végzünk, így szeretettel várjuk a lakosságot és a viszonteladókat. Nyílászáróink német alapanyagból készült, kiváló hőszigetelést biztosító termékek. A KBE profilrendszer a Profine Gmbh. által gyártott alapanyag, mely a világon elsőként 1954-től műanyag profilt gyártó európai vállalata.

Nyílászárók mellett miskolci üzletünkben, csakúgy mint minden üzletünkben az országban, rolókat, reluxákat, zsaluziákat, kilincseket, garázskapukat, zárszerkezeteket értékesítünk.

Vélemény, hozzászólás?