Az új 70 mm-es beépítési mélységű,ötkamrás rend­szer mindazon tulajdonságok­kal rendelkezik, amelyeket egy ablaktól elvárunk: haté­kony hőszigetelés, jó hangszige­telés és betörésbiztonság, valamint mindazon feltételek, melyek az ablaknak hosszú élettartamot garantálnak.

A KBE rendszer előnyei

Az új generációs ablakaink 5 kamrájának köszönhetően – 70 mm-es rendszerszélesség rendkívüli stabilitást biztosítanak a nagyobb felületű ablakoknak is.

A fénynek semmi sem állhatja útját, otthonát a világos, kellemes klíma jellemzi.

A kedvező hőszigetelési értékek pedig jelentésen csökkentik a téli fűtésköltségeket.

Vonzó kialakítás, egyediség, számtalan beépítési lehetőség.

Design

Lakása vagy háza berendezésénél különös gonddal jár el, hogy egyedi módon alakítsa ki azt, és különös gonddal ügyel a részletekre? Akkor Ön­nek kiválóan alkalmas a KBE profilrendszer. Megtalálja minden igényét egy modern lakótér kialakításához és megerősíti az Ön egyedi stílusát. A rész így kiválóan kiegészíti az egészet és teszi teljessé azt. Lágy vonalvezetésével az ablak esztétikát és értéket hordoz magában csakúgy mint a lekerekített üvegszorító léc és a szürke tömítőgumi. Ezekkel együtt Ön egyediséget és életstílust mutat.

Technika

A KBE profilrendszer a módosított 5 kamrás konstrukcióval nagyon jó hőszigeteléssel rendelkezik, mely illeszkedik az új energia-takarékos­sági rendelethez (EnEV). A keretprofil és a szárnyprofil megerősített vasalata kiváló stabilitást nyújt, mellyel nagyobb ablak építése illetve ezzel párhuzamosan nagyobb stabilitás érhető el a széllel szemben. Mivel a biztonság és a védelem kiemelten fontos kérdés az ablak kiválasztásánál, ezért kérésre rendelkezésre állunk a KBE rendszeren belül betörésbiztos üvegezéssel illetve zárrendszerrel.

Vélemény, hozzászólás?